fredag 10. oktober 2008

Døgnvillheten avtar

Det er litt rart å være døgnvill i nesten en uke. Når andre er sultne - er vi trøtte, og midt på natten bråvåkner vi, er lys våkne - og kjempesultne. Men nå begynner vi langsomt å komme oss inn i det norske systemet igjen.
Thor, som er hovedsponsor for Norges-Cupen i sykling, dro rett til Cupavslutningen og delte ut premier og godord til de beste syklistene i landet. Gorm dro rett på elgjakt og følte seg tryggere med en børse i hånda enn da de ruslet rundt med bjørner uten børse..
Vi har begynt å gå gjennom alle bildene vi har tatt underveis, og i dag som alle har digital- kamera og klikker løs, er det ikke lite å se igjennom! Jeg tror vi sitter på bortimot 2000 fotos og nærmere 60 timers film. Det blir litt av en oppgave å sortere ut de beste (for det er jo så mange spennende ting).
Filmen skal nå gjennomgåes og vi legger opp til å lage en dokumentarserie antagelig på fire programmer á 25 minutter. Produksjons- selskapet er overbegeistret og gleder seg til å sette igang med redigeringen, og det er flere TV-selskaper som har vist interesse, både her hjemme og ute i den store verden.
Vi sitter nok på et materiale som er ganske annerledes enn det som tidligere er vist fra denne delen av verden, og det burde være ganske spennende for mange land, uansett kultur, å få del i dette underlige eventyret vi har vært med på.