mandag 6. oktober 2008

Den store hjemkomsten

Sent på kvelden onsdag 1. oktober ankom ekspedisjonsleder Thor Gardermoen sammen med ledsager Gorm. På flyplassen stod mange å ventet, inkludert medsyklist gjennom to måneder Arne. Alan Billyeald stilte heldigvis med kamera, så her er noen bilder fra denne begivenheten.

















Velkomstkomiteen hadde sykkelcaps, norske flagg og medlemmer fra Travellers Club stilte med egen fane. Ikke tvil om at dette følget var synlig.

















Da reisefølget fra Sibir hadde passert tollen og kom inn i ankomstallen, fikk de en opplevelse som kanskje var på høyden med noe av det de hadde opplevet de tre månedene under veis mot Sibir og Kamchackta.



Der sto 20 venner og venter med champagne, geitost og vafler. Bemerkelsesverdig var det også at Lars Nielsen hadde tatt turen helt fra København for å ønske velkommen, Han ankom klokken 17.00, og klokken 08.00 neste dag dro han hjem igjen. Både imponerende og rørende.

- Dette var en stor overraskelse, sier Gorm. Jeg hadde ventet et familiemedlem eller to det samme hadde Thor gjort. Og så blir vi mottatt av ”halve” Travellers Club med edle dråper og erkenorske vafler. Det satte vi virkelig pris på.















Etter mottakelsen ble det ikke den store feiringen, dertil var reisefølget for utmattet. De reiste hjem hver til sitt før senga kalte.